Beschrijving

ca. 3480 m2 bedrijfshallen met ca. 64 m2 kantoren en  75 m2 kantineruime in Hattem

Deze BEDRIJFSRUIMTE is TIJDELIJK TE HUUR (tot ca. medio 2019) en bevindt zich op bedrijventerrein “Het Veen” in Hattem, op enkele minuten van de zowel de A50 als A28. 

Het object beschikt over 3 aan elkaar verbonden bedrijfshallen (ca. 3200 m2) met kantoren (ca. 84 m2), bedrijfskantine (ca. 77 m2) en een 4e (vrijstaande) bedrijfshal (ca. 405 m2). De 3 bedrijfshallen beschikken over 3 schuifdeuren aan de voorzijde en een schuifdeur aan de achterzijde. De vrijstaande bedrijfshal beschikt over 2 overhead deuren.

De bedrijfshallen zijn gebruikt voor metaalbewerking en beschikken over diverse bovenloopkranen en wandzwenkkranen. In de hallen bevinden zich tevens een paar magazijnruimten en etagevloeren (ca. 134 m2). Ook is er een lockerruimte, toiletruimte, installatieruimte en fietsenhok  aanwezig.

De kantoren zijn eenvoudig en beschikken over vloerbedekking en systeemplafonds. De bedrijfskantine beschikt over een uitgiftebalie en een magazijnruimte. 

Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Het terrein aan de achterzijde is voorzien van een hekwerk met toegangspoort. 

Oppervlakte 
- circa 3.200 m² bedrijfhal 
- circa 405 m² bedrijfshal (evt. separaat te huren)
- circa 64 m² kantoor 
- circa 77 m² bedrijfskantine

Bestemming 
Voor "Bedrijventerrein Het Veen" geldt per 29 mei 2017 een beheersverordening. Op basis van deze beheersverordening zijn de regels van toepassing van het voormalige Bestemmingsplan "Het Veen 2005". Op basis hiervan is de bestemming van het perceel: Bedrijfsruimte. Nadere informatie is via ons kantoor en/of ruimtelijkeplannen.nl te verkrijgen.

Parkeergelegenheid 
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Huurprijs 
€ 144.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW. 

Huurbetaling 
€ 12.000,- per maand, vooruit te betalen. 

Servicekosten
De huurder sluit rechtstreeks contracten af voor nutsvoorzieningen. 

Huurtermijn 
In overleg. 

Omzetbelasting 
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur. 

Aanvaarding 
In overleg. 

Waarborgsom 
Bij aanvang van de huur is een waarborgsom  verschuldigd ter grootte van drie maanden huur, inclusief BTW. 

Voorbehoud 
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken